rss      tw      fb
Keres

Hamilton győzött az európai hírügynökségek voksolásán

Lewis Hamilton, a britek Forma-1-es autós gyorsasági világbajnoka végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2014 legjobb sportolóiról rendezett szavazásán.

Yaya Touré negyedszer lehet Afrika legjobb futballistája

Megszakítás nélkül negyedszer érdemelheti ki az Afrika legjobb labdarúgója titulust az elefántcsontparti Yaya Touré, miután neve felkerült a kontinentális szövetség (CAF) már csupán három jelöltet tartalmazó szűk listájára.

A WADA újravizsgál háromezer orosz mintát

Az orosz állami sportvezetés átadott háromezer mintát újra bevizsgálás céljából a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) az ARD német televíziós csatornán három hete bemutatott, az állítólagos szisztematikus orosz doppingprogramról szóló műsor hatására elrendelt WADA-nyomozás hatására.

Újabb sílövő-doppingeset

Megismételt teszten eritropoetint (EPO) mutattak ki egy eddig meg nem nevezett sílövő szervezetében.

A L'Equipe-nél Lavillenie az év sportolója

A rúdugró Renaud Lavillenie-t választotta a L'Equipe francia sportlap a 2014-es esztendő legjobb sportolójának.

Del Bosque bizakodva várja 2015-öt

Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya „pozitív érzésekkel” várja 2015-öt azok után, hogy idén nyáron kudarcot vallott csapatával a brazíliai világbajnokságon.

Rali-vb - Kubica Forddal folytatja

Jövőre is Ford Fiestával vág neki a rali-világbajnokságnak Robert Kubica, a lengyelek korábbi Forma-1-es versenyzője, aki három éve súlyos balesetet szenvedett.

Kölcsönben a Southamptoné Elia

Az idény második felében a Southamptonban futballozik Eljero Elia, aki 2010-ben ezüstérmes volt a világbajnokságon a holland válogatottal.

A Barcelona hosszabbítana Neymarral

Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro szerint az FC Barcelona labdarúgóklubja szeretné 2020-ig meghosszabbítani a brazil támadó szerződését.

Klubvilágbajnokság - Marokkó ráfizetett

A labdarúgó klubvilágbajnokság megrendezésével 20 és 30 millió dollár közötti veszteség érte Marokkót az észak-afrikai arab ország sajtójának összegzése szerint.

Felfüggesztett börtönbüntetés a doppingoló olimpiai bajnok gyaloglónak

Az ügyészekkel hétfőn megkötött vádalku értelmében nyolc hónapra szóló felfüggesztett börtön- és 6000 eurós (1,9 millió forint) pénzbüntetést kapott Alex Schwazer olimpiai bajnok gyalogló, akit doppingolás miatt három és fél évre eltiltottak.