rss      tw      fb
Keres

A maják és az aztékok esete Körmendy Zsuzsannával




Körmendy Zsuzsanna A pszichopata unió című írásában, a Magyar Nemzetben azt írja, hogy az EU sosem lesz Egyesült Államok, mert tagországainak történelmi és kulturális múltja van, és azt még a pénzvilág mesterkedései sem semmisíthetik meg.

Megjegyzi: „Gyanítom, az Egyesült Államok pont azokkal a gondokkal szembesülne, mint ma az uniós tagállamok, ha a maják, aztékok, s az összes őslakos közösség megőrizhette és máig fenntarthatta volna saját államát, kulturális kontinuitását, s legrosszabb esetben társult volna a korán vagy később bevándorlókkal, akik nem hódítókként, hanem telepesekként viselkedtek volna.”

Az okfejtésen azért csodálkoztam el, mert én úgy tudtam, hogy az Egyesült Államokban soha nem éltek maja és azték őslakosok. Azok Mexikó déli részén és a Yucatan félszigeten éltek; az pedig messze van az Egyesült Államoktól. Ezt már középiskolában tanítják.

A Magyar Nemzetben olvastam azt is, hogy a nyugati média „a tények ismerete nélkül” írja cikkeit a budapesti kormányról, míg a magyar polgári újságírók mindig tényszerűen írnak a Nyugatról. Ezért tartják nagyra Körmendyt Zsuzsannát saját elvtársai, nemrég a Szellemi Honvédelem sajtódíját kapta meg, és bizony újságját olvasgatva jómagam is elbizonytalanodtam. Hogy miért? Mert lehet hogy igaza van! A nyugati történészek, a fránya bankárokkal összefogva, eltitkolhatják előlünk az igazságot, és az aztékok meg a maják igenis az Egyesült Államok területén éltek. Körmendynek pedig köszönet jár, hogy a szellemi honvédelem harcosaként nem dőlt be a liberális történelemhamisítás ármányának. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

(Lázár György)



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!