rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. március 14.



Bolgár György kérdései 2012. március 14-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Klubrádió ismét nyert egy csatát. A Fővárosi Ítélőtábla megsemmisítette a frekvenciánkra kiírt pályázat eredményét, kizárta a győztest, és új határozathozatalra szólította fel a médiahatóságot. Hadd szóljunk? Vagy a most már két bírósági ítélet sem elég biztosíték a frekvenciaengedélyre?

Másik témánk, hogy a kormány győzelemnek állítja be, de hat hónap helyett csupán három hónapja van Magyarországnak arra, hogy teljesítse az uniós pénzügyminiszterek követelését és csökkentse a költségvetés hiányát. Milyen megszorítások várhatók még?

Mit szólnak ezzel kapcsolatban is ahhoz, hogy az OECD nevű nemzetközi gazdasági szervezet többek között a nyugdíjak megadóztatását is szükségesnek tartaná. Ilyen reménytelen a helyzet?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy hamarosan bezárják a Ferihegyi repülőtér 1-es terminálját a drámaian csökkenő légiforgalom miatt?

És végül mit várnak a holnapi ünnepi demonstrációktól? Varsóból húsz tömött kocsival elindult egy különvonat a kormánypárti tüntetésre, de buszokkal is jönnek. A szélsőjobbosok akciókkal fenyegetőznek. Megleszünk békésen egymás mellett?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!