rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. március 26.



Bolgár György kérdései 2012. március 26-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Fővárosi Közgyűlés fideszes és jobbikos többsége megszavazta a Károlyi-szobor eltávolítását a Kossuth térről. Győz 1944?

Másik témánk, hogy érvénytelen lett az esztergomi népszavazás, bár a megjelentek 98 százaléka igennel szavazott a polgármester elképzeléseire a városi közszolgáltatások átalakítására.

Ugyancsak tegnap ismét jelentős fölénnyel választottak meg egy fideszes önkormányzati képviselőt Szentendrén. Ezek szerint a szavazók fejében minden változatlan?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a kormány megint mást mond a külföldnek, mint hazai fogyasztásra. A Nemzetgazdasági Minisztérium most közzétett angol nyelvű nagy reformkönyvében megszorításokról írnak, miközben itthon tagadják ezeket a lépéseket. Sikerül a szavazókat továbbra is félrevezetni?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy az egészségügyi béremelés anyagi fedezetét a gyógyításra szánt kasszából veszik el, nem adnak rá külön pénzt?

És végül beszéljük meg, hogy komoly vita bontakozott ki a hvg.hu-n a katolikus egyházról, miután a hírportál jegyzetírója, Tóta W. Árpád undorítónak nevezte az egyházat az újabb pedofil botrányok nyomán. A volt MDF-es Kerék-Bárczy Szabolcs viszont elfogadhatatlannak tartja, hogy Tóta W. az egyház egészét bélyegzi meg. Ki miért felelős?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!