rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. március 30.Bolgár György kérdései 2012. március 30-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy elvették Schmitt Pál doktori címét, a köztársasági elnök pedig ma este nyolckor beszél az MTV-ben. Le fog mondani?

Ezzel kapcsolatos, hogy Orbán Viktor ma reggeli rádiónyilatkozatában mindössze negyvennyolc másodpercig foglalkozott a Schmitt-üggyel, és közölte, hogy az államfő sérthetetlen. Hogy lehetett ennyire látványosan kerülni ezt a rendkívül fontos és kényes politikai botrányt?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy ugyanebben az interjúban a miniszterelnök hosszan beszélt a Mercedes gyárról, azt hangsúlyozva, hogy megnyitása az utóbbi idők legnagyobb sikere, közben viszont egyetlen szót sem ejtett arról, hogy a beruházást a Gyurcsány-kormány hozta Magyarországra?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy ismét jelentősen nőtt a munkanélküliség Magyarországon?

És végül beszéljük meg, hogy feltűnő módon Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője is részt vett a Bajnai-féle alapítvány szegénységről rendezett konferenciáján, sőt dicsérően beszélt az ott elhangzottakról. Tudja-e a fideszes jobbkéz, hogy mit csinál a bal, vagy nemcsak tudja, irányítja is? Vajon mi a szokatlan lépés magyarázata?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!