rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. április 17.



Bolgár György kérdései 2012. április 17-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a várakozásoknak megfelelően Áder Jánost javasolta köztársasági elnöknek Orbán Viktor. Mint mondta, ő egyfajta horgony személyiség aki biztonságot és kiszámíthatóságot tud nyújtani Magyarországnak. Legalább további öt évre lehorgonyoznak?

Ehhez kapcsolódik a tervezett kormányátalakítás híre, hogy tudniillik Varga Mihály lenne Fellegi Tamás, Lázár János Varga Mihály és Rogán Antalból csinálnának Lázár Jánost. Értik ugye? De vajon miért?

Beszéljük meg aztán, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes megígérte a kormányfőnek, hogy a ciklus végére ötszázezer új választópolgár lesz a kettős állampolgárság nyomán. Csak nem ezt akarták?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy továbbra is a világ tíz legkockázatosabb országa közé tartozunk egy adósságpiaci elemző cég szerint?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy egy bizalmas kormányzati előterjesztés alapján a kedvezményes diákhitel néhány éven belül tönkre teszi a költségvetést? Vagyis finanszírozhatatlan.

És mit gondolnak végül arról, hogy már Demján Sándornak se tetszik a szoboráthelyezési roham? Az ismert pénzember amiatt tiltakozik, hogy a Nagy Imre-emlékművet is el akarja mozdítani a Fidesz.



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!