rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. április 19.Bolgár György kérdései 2012. április 19-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a gazdasági és pénzügyi szakértők szerint az Orbán-kormány a falnak vezeti Magyarországot azzal, hogy nem hajlandó teljesíteni az IMF-hiteltárgyalások feltételeit. Egyáltalán a fal felé menetel-e a kormány vagy inkább az uniós kijárat felé?

Másik témánk, hogy a statisztikai hivatal legújabb adatai szerint csökkent a foglalkoztatás és a reálbér is az év első hónapjaiban. Nincsenek csodák? De vannak-e még mindig csodára várók?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy egyenruhás iskolaőröket küldene az iskolákba a Belügyminisztérium. Az elképzelés szerint az őrök testi kényszert is alkalmazhatnának és betartatnák a házirendet, elfoghatnák azokat, akik kihágásokat követnek el. Rend a lelke mindennek? De milyen rend?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy újabb, ezúttal budapesti középiskolában buktatták meg az illetékesek az egyhangú szakmai és szülői támogatást élvező pályázót az igazgatói tisztségre. A tanárok tanítsanak, a diákok tanuljanak és ne szóljanak bele semmibe?

Beszéljük meg aztán, hogy nem a budapesti gárdaavatás résztvevőit, hanem az ellenük tiltakozó ügyvédet büntette meg szabálysértés miatt a rendőrség. Dániel Péter börtönbe is hajlandó menni, mert nem fizet.

És végül mit gondolnak arról, hogy a gyöngyöspatai jobbikos polgármester egy hangfelvétel tanúsága szerint egy polgárháború kirobbanásáról értekezett híveivel. Na és? Nem számít semmit?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!