rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. május. 3.Bolgár György kérdései 2012. május 3-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor szerint horgonyember lett a köztársasági elnök. De Önök szerint ez mit jelent? És vajon mit nyert vagy veszített a Fidesz Schmitt Pál bukásával, illetve Áder megválasztásával?

Másik témánk a Gyurcsány-ügy. Meg lehet-e ettől szabadulni, és ha igen, hogyan? Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Kazahsztánból adta hírül a miniszterelnök szóvivője, hogy lemondott Réthelyi Miklós a nemzeti erőforrás miniszter, utódja pedig Balog Zoltán lelkész, eddigi felzárkóztatásügyi államtitkár lesz. Addig sem lehetett várni, amíg Orbán hazajön?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a miniszterelnök még nem döntötte el, vajon ellátogasson-e a labdarúgó Európa-bajnokság ukrajnai meccseire. Több európai vezető ugyanis lemondta részvételét Julia Timosenko volt kormányfő fogvatartása miatt. Az az ő dolguk?

Aztán listázni fogják a telefonálási szokásainkat a készülő telefonadó miatt. Erre szólította fel ugyanis a kormány a szolgáltatókat. Hallgatni azért nem fogják a beszélgetéseket?

És végül beszéljük meg, hogy hétszáz orvos, illetve egészségügyi dolgozó kérte Áder Jánostól, adjon kegyelmet a börtönbüntetésre ítélt Geréb Ágnesnek az otthonszülés itthoni bevezetőjének. Megérdemelné?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!