rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. május. 8.Bolgár György kérdései 2012. május 8-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy nálunk nincsenek oligarchák. Legalábbis Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök tegnap a parlamentben az LMP-s Karácsony Gergelynek arra a kérdésére válaszolt, hogy Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégei miért kaphatnak hatalmas állami megrendeléseket. Ők azonban nem oligarchák, hanem magyar nagytőkések. Mondta Orbán. Ja, az egészen más?

Másik témánk a Gyurcsány-féle plágiumgyanúsítási ügy, amelynek legfrissebb fejleménye, hogy nemcsak a volt miniszterelnök írt ugyanolyan című szakdolgozatot mint egykori sógora, hanem a pécsi egyetemen legalább még öt hasonló eset volt, legalábbis ezt tárták fel eddig. Repedezik a konstrukció?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Egerben nem engedték fellépni Székhelyi Józsefet akit valaki SZDSZ-es büdös zsidónak nevezett és kis híján még listát is összeállítottak nem kívánatos művészekről. Numerus clausus?

És végül beszéljük meg, hogy a Magyar Televízióban mégsem örökös tagok az örökös tagok, legalábbis megszüntették a nekik megítélt havi járandóság folyósítását. Mert semmi sem tart örökké?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!