rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. június 19.Bolgár György kérdései 2012. június 19-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Nobel-békedíjas író, a magyar származású Elie Wiesel visszaadta magyar kitüntetését a Nyirő-újratemetés és a Horthy-restauráció kormányzati támogatása miatt. Mi lesz ennek a következménye?

Másik témánk, hogy a jelek szerint mégiscsak visszakozik az Orbán-kormány az Európa számára elfogadhatatlan törvények, például a jegybanktörvény vagy az igazságszolgáltatási átalakítás ügyében. Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Schmitt Pál is visszalépett, és már nem kér a maga számára állami lakást. Méghozzá az ország nehéz helyzete miatt. Miért? Egy hónapja még jobb helyzetben volt az ország?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy várhatóan megszűnik a sláger utóda, a Neo FM rádió, miután az állami reklámok megvonása miatt veszteségessé vált. A kormány más zenét szeret?

És végül beszéljük meg újból a budapesti dugódíj és hídpénz kétségbeesett ötleteit. Mindegy, hogy miért és hogyan, csak fizessen az autós?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!