rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. június 28.Bolgár György kérdései 2012. június 28-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy még mindig a Fidesz vezet a legújabb közvéleménykutatások szerint, de az MSZP csak a Tárkinál gyengült. A Mediánnál és a Fidesz közeli Nézőpontnál valamennyit erősödött. Igaz, a Jobbik is. Az eltelt két évnek még mindig ilyen jó a fideszes mérlege? Mitől?

Másik témánk, hogy még a világhírű angol filmszínész, Hugh Grant is bírálta a magyar kormány médiapolitikáját egy brüsszeli konferencián. Szerinte a magyar állam odáig jutott, hogy át akarja venni az uralmat a média fölött. Ide jutottunk, hogy még egy filmszínész is a magyar helyzettel foglalkozik?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a legutóbbi hírekkel ellentétben mégis megszüntetnék jövőre az evát és valami hasonló egyszerű adóra cserélnék ki egyenlőre nem tudni, milyenre. Viszont a banki tranzakciós adó sem olyan lesz, mint amilyennek még a múlt héten elképzelte a kormány. Minden nap valami újat álmodnak?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a XIII. kerületi Fidesz vezetője szerint ha a kerületben nem állítják fel az antiszemita nézeteiről is ismert Prohászka Ottokár püspök szobrát, akkor kezdeményezni fogják a világhírű marxista filozófus Lukács György szobrának lebontását. Egyenlő mérce?

És végül beszéljük meg, hogy a jobbikos vezetők kiálltak a párt európai képviselője Szegedi Csanád mellett, akiről kiderült, hogy zsidó felmenői vannak. Mit írunk? 2012-t vagy 1942-t?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!