rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. október 25.



Bolgár György kérdései 2012. október 25-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Népszabadság értesülése szerint megsértődött a magyar kormány IMF-ellenes propagandája miatt a Nemzetközi Valutaalap. És lehet, hogy az idén már nem is tárgyal Magyarországgal. Vajon miért jobb az IMF-et szidni, mint megegyezni és százmilliárdokat spórolni az országnak? Önök értik?

Másik témánk változatlanul a Bajnai-Milla-Szolidaritás kezdeményezés visszhangja. Ehhez már Kuncze Gábor Szabadelvű Egyesülete is csatlakozna. Új párt vagy az MSZP-vel együttműködve egy új ernyőszervezet? Esetleg egy új demokratikus erőközpont? Mit jósolnak neki?

Ezzel is összefüggésben beszéljük meg, hogy a Belügyminisztérium nem hajlandó elmondani, minek alapján becsülte a kormány melletti ünnepi demonstrációt hússzor akkorára, mint a kormányelleneset. Vajon hogyan számolnak a Belügyminisztériumban és minek alapján?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy összevesztek a kormánypárti békemenet szervezői: a nagyiparos Széles Gábor nyílt levélben hazugozta le Bencsik Andrást, a Demokrata című hetilap főszerkesztőjét. Béke velük?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Magyar Kajak-kenu Szövetség most már véglegesen 180 ezer eurót kér Janics Natasáért. Érdemes egyre inkább húzni a kötelet sőt a köteleket?

És végül beszéljük meg, hogy a médiatanács tagjai milliós jutalmat kaptak jó munkájukért. Megdolgoztak érte?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!