rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. január 8.



Bolgár György kérdései 2013. január 8-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Bajnai Gordon színvallásra szólította fel Orbán Viktort és a Fideszt a Bayer-ügyben. Mivel a Magyar Hírlap munkatársa, a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa minapi cigányellenes cikkével foltott ejtett Orbán és a Fidesz becsületén is. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes mindenesetre tegnap este az ATV-ben azt mondta, olyan embernek nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja. Vajon kizárják Bayert a pártból? Vagy se kizárás, se színvallás?

Másik témánk, hogy egyre erősebb a tiltakozás elsősorban az orvosok körében a közalkalmazottak kényszernyugdíjazása miatt. A szakmai szervezetek ágazati mentességet kérnek az egészségügyben, a kormányfő maximum egyedi mentességet hajlandó adni.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy egyetlen kormányzati illetékes sem ment el tegnap a tiltakozó diákok gyűlésére, úgyhogy az oktatási kormányzat februárig kapott haladékot az egyetemistáktól, akik polgári engedetlenséget is kilátásba helyeztek. Ki lesz az erősebb?

Beszéljük meg aztán, hogy Orbán Viktor az egyetemisták meghívása helyett a FIFA meghívását fogadta el, és Bázelban részt vett a Puskás-díj, illetve az Aranylabda átadásán. Kinek mi a fontos?

És végül mi a véleményük arról, hogy özönlenek a szponzorok a Dunakeszi másodosztályú teremfoci csapatához amelyben Szijjártó Péter államtitkár is játszik. Vannak még furcsa véletlenek?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!