rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. január 10.



Bolgár György kérdései 2013. január 10-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az ügyészség elutasította a Bayer Zsolt elleni feljelentést, méghozzá a szokásos indokokkal. Szerintük a kialakult bírósági gyakorlatban nem számítana közösség elleni izgatásnak, amit az újságíró a Magyar Hírlapban írt a cigányokról. Vagyis, hogy a cigányok jelentős része állat, állat pedig ne legyen. Ezt kell megoldani, azonnal és bárhogyan. Ezek szerint ez nem izgatja fel a közösséget?

Ezzel kapcsolatosan beszéljük meg, hogy a Népszabadságnak egy Fidesz elnökségi tag, név nélkül persze, azt mondta, hogy Bayer mondataival sokat árt a Fidesznek és személy szerint Orbán Viktornak is. Vállalhatatlan, ezért a kizárás határán áll. De még a párton belül marad?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Magyar Nemzet szerint mégsem akarja visszaállítani a 13. havi nyugdíjat a kormány, inkább valamilyen év végi kompenzációban gondolkodik a nyugdíjasok számára. Vagyis csak a 2014-es választások előtt osztogatna, de nem meri vállalni a későbbiekben is?

Következő témánk, hogy legalább 150 millió forintos kár éri az erkölcsi és politikai mellett a Magyar Labdarúgó Szövetséget a FIFA döntése miatt. Amely szerint zárt kapuk mögött kell lejátszani a románok elleni VB-selejtezőt. Ez legyen a legkevesebb?

És végül mi a véleményük arról, hogy a Szerencsejáték Zrt. a Kossuth rádió helyett a Class FM-en közli a lottószámokat, évi 52 millióért. A Class a jobboldali médiabirodalomhoz, Simicska Lajos érdekeltségeihez tartozik. Nocsak, kire mosolyog a szerencsejáték?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!