rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. január 11.Bolgár György kérdései 2013. január 11-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Fidesz szerint az MSZP a gyilkosok pártján áll, mivel a Bayer-ügyben a szocialisták politikai gyűléseket szerveznek, és félreérthető nyilatkozatokat tesznek a brutális bűncselekmények kapcsán. Közben a fideszes Farkas Flórián, a Cigány Önkormányzat elnöke lemondta mára tervezett találkozóját a Magyar Hírlap szerzőjével és főszerkesztőjével, az ügy miatt kialakult helyzetre hivatkozva. Alakul már a helyzet, a szocialisták lesznek a gyilkosok? Aki ma ebben az ügyben nem nyilatkozik nekünk, Kocsis Máté.

Másik témánk, hogy pártot alapít az Együtt-2014 Mozgalom. Közös ellenzéki ernyőszervezet helyett ez volna a megoldás? Derüljön ki, hogy önállóan mit érnek Bajnaiék?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Kósa Lajos szerint azért lesz egyfordulós a következő választás, hogy az ellenzék ne nyerhessen. A Fidesz ügyvezető alelnöke törökbálinti fórumán beszélt arról, hogy a Fidesz mindig a második fordulóban vesztett, mert az alkalmas az emberek átverésére. Érdekes, én emlékszem még 1998-ra, amikor az első fordulóban az MSZP nyert, mégis a második fordulóra váratlanul összeállt a Fidesz a kisgazdákkal, és győzött. Ki vert át kit?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Orbán Viktor szerint Magyarország gazdasági rendszerváltozást hajtott végre, versenyképes lett, Európának viszont ezt még meg kell tennie? A magyar miniszterelnök az Európai Néppárt ciprusi csúcstalálkozóján beszélt. Merkel asszony is tanult tőle? És a forint az vajon nem tanul, ezért kellett ma 296-297 forintot fizetni egy euróért?!

És végül beszéljük meg, hogy kilencévi börtönre ítélték Ausztriában egy Amerikából üzemeltetett szélsőjobboldalos hírportál vezetőjét náci eszmék terjesztése és holokauszt-tagadás miatt. Nálunk miért nem sikerül ugyanez?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!