rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. február 20.Bolgár György kérdései 2013. február 20-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Gyurcsány Ferenc tegnapi évértékelőjében együttes március 15-i demonstrációra szólította fel az ellenzéket. Egyúttal közölte, a DK mindenképpen részt akar venni az ellenzéki választási összefogásban, ugyanakkor a kormányzati szerepvállaláshoz nem ragaszkodik. Út a kompromisszumhoz?

Itt jegyzem meg, vasárnap délután háromkor a Klubrádió melletti tüntetést rendezünk a Batthyány örökmécsesnél. Hadd szóljon, hadd szóljunk. Egyébként a facebookon 11 158-an kedvelnek már bennünket, legyenek ők ott is a téren, és legyenek még többen a Batthyány örökmécsesnél mindannyian, akik szeretik a Klubrádiót, és aggódnak miattunk.

Következő témánk, hogy nevekkel is kikerült a netre a bölcsészkari Hallgatói Önkormányzat diáklistája származási jellemzésekkel. Mi folyik ebben az országban?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítette az önkényuralmi jelképek tiltását. Vajon mit fognak látni az utcán tömegével? Vörös csillagot vagy nyilas és a horogkereszteket?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint ne taníthasson erkölcstant az iskolákban az a tanár, aki elvált vagy élettársi kapcsolatban él, nem nevel gyereket vagy dohányzik. Mi van?

És végül beszéljük meg, hogy leáll az ócsai program, nem építenek több házat a kilakoltatott devizaadósoknak. Totális kudarc rengeteg pénzért?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!