rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. március 27.Bolgár György kérdései 2013. március 27
-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy tízéves mélypontra esett vissza az MSZP a Tárki legújabb közvélemény kutatása szerint. Igaz, a Fidesz népszerűsége is csökkent egy kicsit. A teljes népességen belül a kormánypártoknak 24 százalékos tábora van, a szocialistáknak viszont csak 9. A Jobbik 8, az LMP 2, a DK 1 százalékon áll, míg Bajnai új pártja, az Együtt 6 százalékon. Mi történik itt?

Ezzel összefüggésben mi a véleményük arról, hogy az LMP újból elutasította a Bajnai-párt megkeresését. Reménytelenek?

Következő témánk, hogy napok alatt 150 ezer aláírást gyűjtött össze a Fidesz a rezsicsökkentés mellett. Mintha ez az aláírásoktól és nem a kormány parancsától függne. Sikerült megint megvezetni a népet? Vagy ahogy az Index cikke írta, a rezsicsökkentés váratlanul sikeres politikai termék lett. Kitart-e a választásokig?

Ha már itt tartunk, mit szólnak a hvg.hu-n megjelent ötletes, de persze fiktív levélhez, amelyet a CBA tulajdonosok nevében írt a szerző, felajánlva a nevükben, hogy akkor ők is tízszázalékos árcsökkentést hajtanak végre a CBA-üzletekben. Jó vicc? Vagy miért is ne? Ha a közműszolgáltatóknak kötelező, miért ne lehetne az élelmiszerkereskedőknek is az? Vissza a pártállamhoz?

És végül mi a véleményük arról, hogy londoni elemzők szerint jöhet a 320 forintos euró. De akkor mi lesz velünk?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!