rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. április 3.Bolgár György kérdései 2013. április 3-ai
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az MSZP megpróbál gazdasági versenyre kelni a Fidesszel, és a rezsicsökkentésre válaszul ötszázalékos áfát sürget az alapvető élelmiszerekre. A kormány egyelőre hátrál. De mi van ha elfogadja, sőt még túl is licitálja a szocialistákat? Kinek hisz a választó és mit hajlandó elhinni?

Másik témánk, hogy minden kórházvezető engedélyezte a hálapénz elfogadását, amit a Munka Törvénykönyve alapból egyébként tilt. Máskülönben nem is működne az egészségügy?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a megszűnés szélére sodródott a soproni szimfonikus zenekar. Minden vezetője lemondott, mert az együttes anyagilag tarthatatlan helyzetbe került. Holott már mindössze tíz, megismétlem, tízmillió forint elég lenne a megmentésükre. A Fidesz csodák országában ne lehetne ennyit összekaparni a hűség városában?

Aztán beszéljük meg, hogy a 80 éves Konrád Györgyöt agyba főbe dicsérik Németországban és teára hívta meg a német köztársasági elnök. És vajon Áder János?

Végül mit gondolnak arról, hogy Grúziával, Kazahsztánnal, Tadzsikisztánnal és Üzbegisztánnal tervez védelmi együttműködési megállapodást kötni az idén a magyar honvédség. Vajon mit köt bennünket össze?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!