rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. május 7.Bolgár György kérdései 2013. május 7-ai
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy rendkívül kemény az európai parlament Magyarországról szóló jelentéstervezete, amely többek között viccnek nevezi a nemzeti konzultációt, visszavonatná a kifogásolt intézkedéseket és törvényeket, például a negyedik alkotmánymódosítást. Ellenkező esetben az unió ellenőrzése alá helyezné az országot, csakúgy, mint a másik európai szervezet, az Európa Tanács. A visszaút a kiút, vagy Orbán nem ismeri a hátramenetet?

Másik témánk, hogy egy friss közvéleménykutatás szerint a magyarok több mint kétharmada tud már a trafikbotrányról, és még a fideszes szavazók sem nézik jó szemmel a történteket. A többség elutasítja, hogy a kormány döntsön arról, ki árulhat cigarettát.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Simicska Lajos nem szerepel a leggazdagabb magyarok listáján? Hogy lehet nagyon gazdagnak és nagyon befolyásosnak lenni, közben pedig láthatatlanná válni?

Mi a véleményük tovább arról, hogy Orbán Viktor szerint a magyarországi cigányság nem tehertétel, hanem rejtett tartalék a magyar gazdaság számára. Na és ebből mi következik?

Végül beszéljük meg, hogy tavaly 55 ezer magyar költözött Németországba. Úgy kell nekik és nekünk?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!