rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. augusztus 10.

Bolgár György kérdései a 2010. augusztus 10-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az Origo és a Tárki felmérése szerint tíz százalékkal csökkent azok aránya, akik szerint javulni fog anyagi helyzetük a következő egy évben. A választások óta még nem voltak ennyire pesszimisták a megkérdezettek. Hogyhogy?

Másik témánk, hogy már negyedmillió olyan jelzáloghiteles van, aki késve törlesztette lakáshitelét. Közülük mintegy százezer már több mint három hónapja nem fizet. Vagyis várhatja a végrehajtót. Vajon mit tehet a kormány, amely korábban több ígéretet is tett a devizahitelesek megvédésére?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Orbán Viktor állítólag találkozott a sukorói kaszinóbefektetők képviselőjével, és azt kifogásolta, hogy annak idején az ellenzékkel nem egyeztették a beruházási tervet. Vajon ezek után minden befektetőt elküldenek majd az ellenzékhez is?*

Mi a véleményük továbbá arról, hogy még a jobbikos képviselőnek áll feljeb?. Zagyva György Gyula, aki ostorral várta a Magyar Szigeten a Hetek újságíróit, a Hír Tévével közölte, az a hihetetlen, hogy ez a hetilap működhet Magyarországon, és ilyen arrogáns cionista propagandát folytathat. Mi is a hihetetlen?

És végül beszéljük meg hogy az abszurd ígéretekkel előálló kétfarkú kutya párt szeretne főpolgármester-jelöltet állítani Budapesten. Ennyire abszurd a helyzet?

*Azóta: Beismerték az Orbán-Lauder találkozót


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!