rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. augusztus 19.

Bolgár György kérdései a 2010. augusztus 19-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy negyven főosztályvezetőt keres a Nemzetgazdasági Minisztérium, mégpedig újsághirdetésben. Senkiben sem bíznak és közben nincs elég emberük? Vagy ez a demokrácia, a nyílt a pálya?

Másik témánk, hogy a jelek szerint lefokozzák az augusztus 20-ai ünnepet. Idén a kitüntetéseket sem ebből az alkalomból adják át, és valószínűleg jövőre már az alkotmánnyal sem lehet összekapcsolni a magyar államalapítás ünnepnapját. Miért?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy nemcsak Esztergomban, hanem Nagykőrösön is hallgatólagos ellenzéki szövetség alakult a fideszes polgármester ellen. Az MSZP-től a Jobbikig mindenki egy független jelöltet támogat. Normális ez?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Jobbik XII. kerületi szervezete tombolával, értékes nyereményekkel csalogatja ajánlószelvénygyűjtő rendezvényére a választókat. Ezt szabad?

És végül mit gondolnak arról, hogy a Költségvetési Tanács elnöke kozmetikázási trükknek minősítette az Orbán-kormány próbálkozását, hogy a magánnyugdíjpénztári kötelező befizetéseket ne kelljen beszámítani a költségvetési hiányba. Ettől nem lesz több pénz, figyelmeztetett a közismerten jobboldali kötődésű Kopits György. Akkor viszont minek?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!