rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. szeptember 16.

Bolgár György kérdései a 2010. szeptember 16-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy frissített nyugdíjas-adatbázis összeállítására is alkalmas lehet az Orbán Viktor által a nyugdíjasoknak küldött levél. Legalábbis így véli a Népszava. És Önök?

Másik témánk, hogy egy napvilágra került hangfelvétel szerint 10 százalékot kellett volna fideszes önkormányzati képviselőknek eljuttatni egy szombathelyi építési pályázat nyertesének. Az érintett fideszes politikusok cáfolnak. Az én kommunistám rendes, a tiéd gazember?

Mit szólnak ezen kívül ahhoz, hogy 12 millió forintért bérelt magánrepülőn utazott el Orbán Viktor Bakuba, ahol a napokban szerződést írt alá azeri cseppfolyós gáz szállításáról. Ha egyszer menni kell, akkor egy miniszterelnök mégsem szállhat át többször is? Vagy miért ne? Nem jár neki külön elbánás.

Mi a véleményük továbbá arról, hogy egy friss felmérés szerint Közép- és Kelet-Európában nálunk a legnagyobb a bevándorló-ellenesség. Vajon miért? Hiszen az itt letelepedők legnagyobb része határon túli magyar.

És végül beszéljük meg, mi történik az Operaházban, ahol már nem is egy, hanem két átvilágító is dolgozik: egy baritonista és egy balettművész. Ilyen sötét hely volna az Opera?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!