rss      tw      fb
Keres

Fidesznek rendületlenül jelents fel, oh magyar!
A számlálatlanul tartott fideszes rezsifórumokon az előadók arra buzdítják a hallgatóságukat, hogy ha társasházi közös képviselőjük nem teszi ki a megtakarítást hirdető tájékoztatót, jelentsék föl. Meggondolja majd a gaz szabotőr, hogy melyik oldalára álljon a rezsiharc frontvonalának, ha megfizettetik vele a 15 és 500 ezer forint közötti büntetést.


Senki nem mondhatja, hogy a Fidesz nincs tekintettel a magyar hagyományokra. Szilárdan tartja magát az a „pletyka”, hogy a Gestapo és a Vörös Hadsereg sehol másutt nem kapott annyi feljelentést, mint amennyit Magyarországon. A Fidesz erre a hagyományra építi politikáját, sőt gondosan ápolja. Hiába, mindig jó érzéke volt ahhoz, hogy az emberek legrosszabb ösztöneit használja föl céljai eléréséhez: az irigységet, a gyűlöletet, az önfelmentés és a bűnbakképzés hajlamát.


Nem kell ide drága pénzen fenntartott besúgóhálózat, nem kell költséges lehallgató technika, csak azt az alaphangulatot kell megteremteni, hogy az ország egyik fele följelentse a másik felét. Ez az orbáni út, aminek a felét már megtettük, és nagy léptekkel haladunk a végcél felé.