rss      tw      fb
Keres

Felébredtünk?
Valóban felébredt Mesterházy Attila, és úgy gondolja, hogy szervezeti megújulásra van szüksége az MSZP-nek? Valóban azt érti ezen, hogy a civil szférát kell megnyerni, és úgy gondolja, hogy hiba volt csak Budapestre és a nagyobb városokra koncentrálni? Amennyiben valóban így gondolja, akkor tényleg felébredtek!


Ásotthalom kapcsán jegyeztem meg: „…megdöbbentett a nyíltság, amikor (Szanyi Tibor) kinyilvánította, hogy ők, mármint a szocialisták, ezekkel a kisebb (4200 lakos!?) helységekkel nem foglalkoznak, meghagyják a civileknek” (2013. 12. 18., elnézést, hogy magamat idéztem).


Meglett az eredménye!


Nem lesz meg azonban az eredménye, ha leereszkedve a vidéki civilekhez is, azt a kádernyelvezetet használja, amelyet a politikából rég kikopott elődei. Az sem megnyerő az „egyszerű” falusi ember számára, ha, mint tette, százoldalas pártprogramot tesz le a riporteri asztalra, de nem tudja a nép nyelvére fordítani. Tömören! Világosan! Az pedig különösen nem megnyerő, hogy jobb híján levitézlett vagy szeplős politikustársak akarják villáikból meggyőzni a civileket, polgárokat.