rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. március 16.

Bolgár György kérdései a 2010. március 16-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, vajon mit üzent önöknek a tegnapi március 15-e? Itt az idő? Csak a Fidesz? Két szavazatot a Fideszre? Az MSZP el se induljon a választáson? A szocialistákat a választások után eltöröljük? Vagy, hogy egyedül az MSZP az, amelyik képes a demokrácia, a szabadság, a haladás és a szolidaritás védelmére?

Másik témánk a Fidesz választási programja, amelyet a múlt hét végén hoztak nyilvánosságra és amelyben konkrét ígéret szinte nincs. Meglepetés?

Mit gondolnak továbbá arról, hogy Demszky, Hagyó, a korábbi BKV-vezér Aba Botond, és a kommunikációs szakember Bruck Gábor is rágalmazási pert indít a házi őrizetben lévő BKV vezetők ellen, akik a közelmúltban rájuk nézve terhelő nyilatkozatokat adtak a korrupciós ügyekkel kapcsolatban.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Népszabadság szerint a Fidesz elijesztette azokat a vevőket, akik az elmúlt hetekben ún. széndioxid-kvóták vásárlásáról érdeklődtek a Környezetvédelmi Minisztériumban? Fideszes politikusok azt mondták, hogy a kormánynak nem szabad ezeket eladnia, hogy a költségvetés hiányát ezzel is csökkentse, és a Fidesz majd hatalomra jutása után felülvizsgálja a szerződéseket. Ez azonban több tízmilliárd forint bevételkiesést is jelenthet.

És végül mi a véleményük arról, hogy Michelin csillagot kapott egy budapesti étterem. Ez a nemzetközi gasztronómia legnagyobb elismerése, amely még soha nem jutott a magyar vendéglátásnak. Magyar vendéglátás, amely csak Magyarországon világhírű?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!