rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. március 18.

Bolgár György kérdései a 2010. március 18-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elutasította mintegy 200 civil keresetét Gyurcsány Ferenc és Veres János ellen, azzal kapcsolatban, hogy 2006-ban szerintük eltitkolták a valódi költségvetési adatokat. A bíróság szerint nincsenek erre vonatkozó jogszabályok.

Másik témánk, hogy az utolsó pillanatban állítólag meglódult az ajánlószelvények gyűjtése az MDF-nek. Ki ébredt fel és miért?

Ezzel is összefüggésben mit szólnak ahhoz, hogy a terrorizmus gyanújával börtönben lévő Budaházy Györgynek összejöttek a szükséges kopogtatócédulák, mint ahogy annak a kesznyéteni férfinek is, aki kertjének kerítésébe áramot vezetett és az agyon ütötte az uborkatolvajt. Milyen országban élünk?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy lemondott a Jobbik egyik szóvivője, mert kiderült róla, hogy egy melegfelvonuláson transzvesztitákkal ölelkezett, valamint marihuánát szívott. A Jobbik honlapján közölt életrajza szerint „az esti közös imádságok, bibliaolvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá, életem legmeghatározóbb dolga a családom”. Ha csak úgy nem?

És végül mit gondolnak arról, hogy a Legfelsőbb Bíróság ítélete szerint nem épülhet a tubesi radar. Valamint, hogy egyelőre senki nem mondja meg, miért is jártak Magyarország fölött izraeli felderítő repülőgépek, amelyek ráadásul Ferihegynél meg is mutatták magukat. Kémkedés, ahogy a Magyar Nemzet címe sejteti, vagy egyszerű gyakorlat?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!