rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. március 19.

Bolgár György kérdései a 2010. március 19-ei műsorban


A mai műsorunkban megbeszéljük, hogy lejárt az ajánlószelvények összegyűjtésének határideje. Vajon a Fideszen, az MSZP-n és a Jobbikon kívül ki állíthat még országos listát és hány párti lesz a parlament?

Másik témánk, hogy ugyancsak ma délután Gyurcsány Ferenc is a nyilvánosság elé lép. A Fidesz frakcióvezetője, Navracsics Tibor már előre közölte, hogy továbbra is Gyurcsány irányítja a pártot, folytatódig a szocialisták gyűlöletpolitizálása. Vajon kinek használt a volt miniszterelnök megszólalása?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy az MSZP miniszterelnökjelöltje, Mesterházy Attila három vitanapot is felajánlott Orbán Viktornak a választások előtti héten. Navracsics válasza azonban az volt, a Fidesz nem látja, hogy ki lenne a vitában a másik fél. A kormányoldal ezek szerint nem elég jó?

És végül mi a véleményük arról, hogy a szocialista Fazakas Szabolcs beperli Deutsch Tamást, aki az Európai Parlamentben ügynökvádakkal akarta megakadályozni, hogy Fazakast az Európai Számvevőszék tagjává válasszák. Ér valamit a pereskedés?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!