rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. március 23.

Bolgár György kérdései a 2010. március 23-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy ezekben a percekben járt le az országos pártlisták bejelentésének határideje. Az április választásokra összesen hat párt tudott országos listával kiállni. Önök mire számítottak, többre vagy kevesebbre? És kinek jó ez?

Ezen belül mit szólnak ahhoz, hogy az MDF-nek több megyében nem sikerült listát összehoznia? Meg lehet-e így az 5 százalékuk?

Következő témánk az izraeli felderítő gépek magyarországi repülése, amellyel kapcsolatban a Fidesz kezdeményezésére rendkívüli ülést tartott az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága? Ha egyszer az izraeli gépek érvényes engedélyekkel jöttek és természetesen minden illetékes tudott róluk, akkor mitől ez a felhajtás?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Demján Sándor szerint minden magyarnak az az érdeke, hogy ez a fideszes csapat nyerjen? Ha ugyanis nem nyer, az mindenkinek rossz - mondta az ismert nagyiparos egy rádiónyilatkozatában. Mindenkinek rossz. Miért is?

És végül mit szólnak ahhoz, hogy a Sárbogárdi Bíróság a Magyar Gárda feloszlatásáról hozott jogerős ítélet ellenére egy perben úgy ítélte meg, hogy gárdisták jogaik érvényesítése végett akár egyenruhában és együttesen is megjelenhetnek a hatóságok előtt. Pedig a gárdaegyenruha viselése már önmagában is szabálysértés. De miért nem szerez érvényt a jognak az igazságszolgáltatás?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!