rss      tw      fb
Keres

Forgalomkorlátozás lesz hétfőn és kedden a záhonyi határállomáson


MTI 2015. március 30., hétfő 4:00

Forgalomkorlátozás lesz hétfőn és kedden a Záhony-Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol emiatt hosszabb várakozási időre kell számítani - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a Tisza-hídon útpálya-mosást végez a Magyar Közút Nonprofit Kft., hétfőn 8 és 14 óra között a személygépkocsi sávon, míg kedden 9 és 14 óra között a tehergépkocsi sávon.

A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség Záhony helyett mindkét napon a Beregsurány-Asztély, a Tiszabecs-Tiszaújlak, a Barabás-Mezőkaszony és a Lónya-Harangláb közötti határállomás használatát javasolja.

A Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti átkelő éjjel-nappal, míg a Barabás-Mezőkaszony közötti 7 és 19, a Lónya-Harangláb közötti határállomás pedig 8 és 16 óra között tart nyitva.

Barabásnál és Lónyánál autóbuszok nem kelhetnek át, a teherforgalomban pedig egyedül Beregsuránynál van átkelési lehetőség, de ott is csak 7,5 tonna a megengedett az össztömeg-súly - jegyezte meg Fülöp Gergely.