rss      tw      fb
Keres

Tapolcai választás - Fidesz: Fenyvesi Zoltán a keményen dolgozókat képviselné a Házban


MTI 2015. március 30., hétfő 12:38

Megválasztása esetén a keményen dolgozó embereket képviseli majd a parlamentben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje a közelgő tapolcai időközi országgyűlési választáson - mondta Németh Szilárd, a Fidesz parlamenti képviselője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Fenyvesi Zoltánt bemutatva hangsúlyozta, hogy a politikus a Veszprém megyei közgyűlés alelnökeként részese a megyei munkahelyteremtésnek, iskolaigazgatóként pedig részese a fizetésemeléseknek.

A Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt a tájékoztatón szintén arról beszélt, ha megválasztják országgyűlési képviselőnek, a keményen dolgozó, bérből és fizetésből élőkért fog tevékenykedni. Támogatja majd az újabb életpályamodelleket, a háziorvosok juttatásának emelését, az új szakképző rendszer kialakítását és új óvodák építését - sorolta.

Fenyvesi Zoltán célként fogalmazta meg, hogy mindenki, aki dolgozik, meg is tudjon élni a fizetéséből.

„Minden olyan esetben az igen gombot fogom megnyomni, amikor olyan intézkedésről döntünk, amely a családoknak nyújt segítséget, legyen szó további adókedvezményről, otthonteremtési programról vagy rezsicsökkentésről” - mondta.