rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. január 21.

Bolgár György kérdései a január 21-ei műsorban


Jó napot kívánok, a Klub rádió mikrofonjánál Bolgár György. Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a miniszterelnök is beszállt a nyugdíj vitába. És azt mondta, hogy a nyugdíjrendszer fenntarthatóságát veszélyezteti, ha a négyévenkénti választási ciklusban rángatni akarják. Bajnai Gordon az idősügyi tanács ülésén a Fidesz által felvetett, majd azonnal viszsaszívott svéd modellel kapcsolatban fejtette ki véleményét. 

Másik témánk, hogy reklám szakemberek rondának és ötletelennek tartják a választási kampány előtt mostanában megjelent választási óriás plakátokat. Mi számít vajon? A forma vagy a tartalom? 

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Bajnai Gordon beperli Pesti László filmrendezőt, Tarlós István volt kampányfőnökét aki a helyi téma című lap szerint kijelentette a miniszterelnökről hogy nem balfácán hanem halálosztó.

Mi a véleményük továbbá arról, hogy felszámolták az Orbán könyv kiadóját. Kövér László testvérének cégét. A Magyar Egyetemi Kiadó Kft. adta ki 2003-ban az Orbán beszédekből összeállított a történelem főutcáján című kötetet amely annak idején hatalmas sikert aratott és komoly bevételt hozott. Mi történhetett a siker kiadóval?

És végül beszéljük meg hogy sikerült az MDF megegyezése az SZDSZ-el, bár egyenlőre erről nem nagyon akarnak beszélni. Lehet hogy nem lesz olyan könnyű eladni?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!