rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Primera División - Nyert a Bilbao, döntetlen Granadában

Az Athletic Bilbao a papírformát érvényesítve hazai pályán 2-1-re legyőzte a bennmaradásért küzdő Almeríát, míg a kieső helyen álló Granada gól nélküli döntetlent ért el a vendég Eibar ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Indian Wells-i tenisztorna - Federer is a döntőben

Roger Federer két játszmában győzött Milos Raonic ellen, ezzel bejutott a döntőbe az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

Serie A - Győzött a Milan

Az AC Milan hazai pályán 3-1-re legyőzte a kieső helyen álló Cagliarit az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Primera División - Idegenben nyert a Celta Vigo

Hajrában szerzett találattal a Celta Vigo egygólos győzelmet aratott a kieső helyen álló Levante vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.

Szeged rendezheti a 2019-es kajak-kenu-világbajnokságot

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) igazgatótanácsa szombaton a marokkói Marrákesben tartott ülésén úgy döntött, Szegeden lesz a riói játékok után kezdődő olimpiai ciklus legfontosabb versenye, a 2019-es kvalifikációs világbajnokság.

Bundesliga - Rangadót nyert a Leverkusen

A Bayer Leverkusen egygólos győzelmet aratott a Schalke 04 vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati rangadóján, melyen két dobogóért csatázó csapat találkozott egymással.

Primera División - Győzött a Rayo Vallecano

A Rayo Vallecano egygólos győzelmet aratott a vendég Málaga felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának második szombati mérkőzésén.

Serie A - Palermói vereség Veronában

A bennmaradásért küzdő Chievo egygólos győzelmet aratott a vendég Palermo felett az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Premier League - Tíz ember ellen nyert simán a Manchester City

Az utóbbi hetekben gyengélkedő Manchester City a második perctől emberelőnyben játszott, és 3-0-ra győzött a vendég West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Alpesi vk - Shiffrin újra a műlesiklás legjobbja

Az olimpiai és kétszeres világbajnok amerikai Mikaela Shiffrin nyerte meg a női műlesiklást az alpesi sízők franciaországi Méribelben zajló világkupa-döntőjén, s ezzel sorozatban harmadik alkalommal végzett a szakági pontverseny élén.

Indian Wells-i tenisztorna - Raonic legyőzte Nadalt

A hatodik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic jutott be utolsóként az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének elődöntőjébe, miután óriási csatában legyőzte a harmadikként rangsorolt Rafael Nadalt.

Indian Wells-i tenisztorna - Federer elődöntős

Roger Federer magabiztosan, két játszmában nyert cseh Tomas Berdych ellen az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében.