rss      tw      fb
Keres

 

Idei sporthírek

A régebbi hírek az archívumban találhatók

 

Serie A - Kikapott a Parma

A sereghajtó és csőd szélén álló Parma vasárnap 4-1-re kikapott a Sassuolo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.

Primera División - A Villarreal nem bírt az Almeríával

Nem tudott nyerni a játéknap előtt hatodik helyen álló Villarreal a kiesés ellen harcoló Almería otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

Indian Wells-i tenisztorna - Djokovic csupán négy játékot veszített

Az első helyen kiemelt, világranglista-vezető Novak Djokovic két sima játszmában, alig négy gémet átengedve nyert a ciprusi Markosz Bagdatisz ellen az 5,381 millió (1,51 milliárd forint) dollár összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének 2. fordulójában.

Serie A - Palermóban is sikeres volt a Juventus

A címvédő és listavezető Juventus - amely az eltiltott Paul Pogba és a sérült Andrea Pirlo nélkül lépett pályára - 1-0-ra győzött Palermóban az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Bundesliga - Pontot szerzett a Schalke ellen a Hertha

A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál irányította Hertha BSC hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Schalke 04 együttesével a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.

Rövidpályás gyorskorcsolya-vb - Liu Shaolin történelmi ezüstérme 500 méteren

Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Moszkvában zajló világbajnokságának szombati napján. A 19 éves versenyző ezzel sporttörténelmet írt, magyar rövidpályás gyorskorcsolyázónak ugyanis még soha nem sikerült érmet nyernie felnőtt vb-n.

Premier League - Magabiztos Crystal Palace-siker

A házigazda Crystal Palace már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers ellen az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.

Alpesi vk - Shiffrin újabb sikere műlesiklásban

Az olimpiai és világbajnok amerikai Mikaela Shiffrin nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati műlesikló versenyét a svédországi Aaréban.

Alpesi vk - Hirscher megvédte elsőségét óriás-műlesiklásban

A francia Alexis Pinturault végzett az élen a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatába tartozó óriás-műlesikló viadalon szombaton a szlovéniai Kranjska Gorában, a mögötte másodikként célba érkező osztrák Marcel Hirscher nyerte viszont a szakági pontversenyt.

UEFA-tisztújítás - Csányi Sándor: úgy érzem, tudok segíteni

Hosszú interjút közöl Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökével az AP amerikai hírügynökség annak kapcsán, hogy a sportvezető pályázik az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsági tagságára.