rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. május 10.Bolgár György kérdései 2013. május 10-ai
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy terebélyesedik az egyre piszkosabb trafikbotrány. A szekszárdi polgármester ma elismerte, hogy hiteles az a hangfelvétel, amely a trafikpályázatok nyerteseinek kiválasztásáról készült, de nem hajlandó lemondani, mivel a tanácskozás nem volt hivatalos. Közben egy levélből kiderült, hogy Hajdúszoboszlón is fideszes hűség alapján szelektáltak a pályázók között. Vajon meddig jut el ez a napnál világosabban törvénytelen ügy, megúszhatja ezt a kormány, mondván, hogy ez nem is az ő ügye, hanem helyi kérdés?

Másik témánk, hogy megszületett az első Varga-csomag, alig néhány nappal azután, hogy az új gazdasági miniszter közölte: nem lesznek megszorítások! Most akkor harcolunk az unióval, vagy mégsem?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy brüsszeli békemenettel fenyegette meg José Manuel Barrosót a Civil Összefogás Fórum, ha Brüsszel nem száll le a magyar kormányról? Jó lesz vigyázni?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Magyar Posta emlékbélyeget adott ki Azerbajdzsán volt kommunista és KGB-s vezetőjének, Gejdar Aliyevnek a kilencvenedik születésnapja alkalmából? Lemegyünk hídba is, ha kell? Bakunak igen, Brüsszelnek nem?

És végül beszéljük meg, hogy viharos gyorsasággal három év börtönt kapott egy zsidózó fiatalember, aki a Zsidó Világkongresszus résztvevőit gyalázta. Vajon mitől ez a hirtelen sietség és gyorsaság?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!