rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. június 16.


Bolgár György kérdései a 2010. június 16-ai műsorban

Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy kitör-e a bohócforradalom vagy ez még viccnek is gyenge? Vajon hányan vannak, akikből a kormány bohócot csinált és hányan mernek emiatt tüntetni? Vajon mennyire erőteljesen és hatásosak a most zajló tiltakozó demonstrációk és mennyire tudja megosztani a kormány a tüntetőket? Mit ér a különböző szakszervezetek autós demonstrációja vagy lehet, hogy csak a sztrájk számít?

Másik témánk, hogy agyrémnek és a jogállam súlyos megsértésének minősítik jogászok a kormányzat tervét a büntetőeljárási szabályok szigorítására. Nálunk mindent meg lehet csinálni azon az alapon, hogy a védő lassítja az eljárást? Akár tárgyalás se legyen?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc zárt borítékban átadta Mesterházy Attila pártelnöknek azoknak a nevét, akik közreműködhettek az őszödi beszéd kiszivárogtatásában. Érdemes ezt feszegetni bizonyítékok nélkül?

Mellesleg mi a véleményük arról, hogy a Rózsák terének görögkatolikus templomban misét mondatott valaki Gyurcsány Ferencért. Már csak ez hiányzott neki?

És végül beszéljük meg, hogy 225 forint felé közelít a svájci frank árfolyama. Otthonvédő akcióval is védtelenek vagyunk?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!