rss      tw      fb
Keres

Dohai tenisztorna - Nadal is továbblépett

A második helyen kiemelt David Ferrer után az elsőként rangsorolt Rafael Nadal is bejutott a második fordulóba az 1,1 millió dollár (231 millió forint) összdíjazású dohai tenisztornán.

Dohai tenisztorna - Ferrer a nyolcaddöntőben

David Ferrer háromszettes mérkőzésen biztosította helyét a második fordulóban az 1,1 millió dollár (231 millió forint) összdíjazású dohai tenisztornán.

Dohai tenisztorna - Murray könnyedén jutott tovább

Andy Murray gond nélkül nyert Musza Sanan Zajed ellen az 1,1 millió dollár (231 millió forint) összdíjazású dohai tenisztorna első fordulójában.

Adamsre emlékezik Blatter és a FIFA

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA), valamint a szervezet elnökét, Joseph Blatter is lesújtotta Akeem Adamsnek, a Ferencváros trinidadi játékosának hétfői halálhíre.

Schumacher síbalesete - Továbbra is válságos a hétszeres világbajnok állapota

Az éjszaka folyamán nem érkezett újabb hír a francia Alpokban vasárnap síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotáról, a korábbi hétszeres világbajnok továbbra is kómában van, állapota válságos. A grenoble-i kórház a hírügynökségek érdeklődésére keddre virradóan csak annyit közölt, hogy - ha rendkívüli esemény nem történik - újabb hivatalos tájékoztató késő délután várható.

Dohai tenisztorna - Verdasco a második fordulóban

A nyolcadik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco bejutott a második fordulóba az 1,1 millió dollár (231 millió forint) összdíjazású dohai tenisztornán.

Dohai tenisztorna - A bombázó Karlovic legyőzte Berdychet

Ivo Karlovic két rövidítéssel zárult szettben nyert a negyedik helyen kiemelt cseh Tomas Berdych ellen az 1,1 millió dollár (231 millió forint) összdíjazású dohai tenisztorna hétfői nyitófordulójában.

Brisbane-i tenisztorna - Sarapova sima győzelemmel tért vissza

Csaknem négy és fél hónapos kényszerpihenője után Marija Sarapova könnyed győzelemmel tért vissza, csak három játékot vesztett hétfőn a francia Caroline Garcia ellen a brisbane-i keménypályás tenisztorna női versenyében.

Sencseni tenisztorna - Kiesett Babos párospartnere

A párosban Babos Tímea oldalán vasárnap a második fordulóba jutott Petra Martic egyesben a nyitókörben búcsúzott az 500 ezer dollár összdíjazású sencseni női keménypályás tenisztornán.

Michael Schumacher továbbra is életveszélyes állapotban, hétfő délelőtt hivatalos tájékoztató

Továbbra is életveszélyes állapotban van Michael Schumacher hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta az Alpokban történt vasárnapi síbalesete után. Az éjszaka folyamán állapotáról nem közöltek semmilyen új információt, a grenoble-i kórház vezető orvosai és a család hétfő 11 órakor tart hivatalos tájékoztatót.

Michael Schumacher életveszélyes állapotban van

Életveszélyes állapotban van Michael Schumacher hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta az Alpokban történt vasárnapi síbalesete után.

Magyar éremhalmozás a réunioni úszóversenyen

Két nap alatt 22 érmet - 16 aranyat, négy ezüstöt és két bronzot - nyert a magyar küldöttség a Réunion szigetén, Saint-Paulban megrendezett meghívásos úszóversenyen.

Premier League - Ismét rangadót vesztett a Liverpool

Fontos győzelmet aratott a Chelsea vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában: a londoni csapat hazai pályán a Liverpoolt verte 2-1-re, és ezzel őrzi harmadik helyét a tabellán.

Premier League - Győzelmével ismét élen az Arsenal

Az Arsenal egygólos győzelmet aratott a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján, így a tabellán visszavette a vezetést a Manchester City együttesétől.