rss      tw      fb
Keres

Vb-2014 - Két horvát játékost eltilthat a FIFA

Két horvát válogatott futballista ügyét tárgyalja csütörtökön a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága, amely akár eltiltással is büntetheti Mario Mandzukicot és Josip Simunicot.

Vettelnek nem tetszik a duplapontos zárófutam

A sorozatban négy világbajnoki címet nyerő Sebastian Vettel, a Forma-1-es Red Bull istálló német pilótája szerint „ostoba” szabálymódosítás, hogy jövőre már dupla pontokért versenyeznek majd a pilóták a vb zárófutamán.

Lovaggá ütötték Bradley Wigginst

Lovaggá ütötte II. Erzsébet királynő az olimpiai bajnok brit kerékpárost, Bradley Wigginst kedden a Buckingham palotában.

Ribéry az év labdarúgója Franciaországban

A várakozásoknak megfelelően a Bayern Münchent erősítő Franck Ribéryt választották az év labdarúgójává Franciaországban.

Költségvetési maximum a Forma-1-ban, leszavazták a súlyhatárt

Számos újdonságot felvonultató intézkedéscsomagot fogadott el hétvégén a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Forma-1-es bizottsága, illetve a stratégiai csoport, a tárgyalásokon ugyanakkor több javaslatot is elvetettek a felek.

Bajnokok Ligája - A szerdai program

Az E, az F, a G és a H csoport küzdelmei szerdán befejeződnek a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Premier League - Döntetlen a zárómérkőzésen

A Hull City 1-1-es döntetlent ért el a Swansea City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

Vb-2014 - Scolari inkább a címvédővel találkozna, mint Chilével

Inkább az előző világbajnokság két döntősének valamelyikével, a címvédő spanyolokkal vagy a hollandokkal találkozna a 2014-es hazai rendezésű vb nyolcaddöntőjében Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mint Chilével.

Jövőre dupla pontokat osztanak a Forma-1-es zárófutamon

A következő évtől a Forma-1-es világbajnokság zárófutamán dupla pontokért versenyeznek majd a pilóták a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfőn bejelentett szabályváltozásai alapján.

Thaibox Európa-bajnok lett Birics Tamás

Thai-boxban profi Európa-bajnoki címet szerzett Birics Tamás a WFMC szervezet 64,5 kg-os kategóriájában - tudatta a hazai szövetség hétfőn az MTI-vel.

Vb-2014 - A brazil elnök fellépést sürget a futballhuligánokkal szemben

Dilma Rousseff, a jövő évi labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Brazília elnök asszonya elítélte a brazil futballban felbukkant szurkolói erőszakot és a tettesek felelősségre vonását sürgette Twitter-oldalán tett hétfői bejegyzésében.

FIFA/FIFpro Év csapata - Tizenöt csatár három helyért

Tizenöt támadó szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) által kiadott listán, amelyről az Év csapatába kerül majd a három legtöbb szavazatot begyűjtő játékos.

Puskás-díj - Ibrahimovic, Matic vagy Neymar lehet a győztes

A Paris Saint-Germain sztárja, a svéd Zlatan Ibrahimovic, a FC Barcelona brazil csatára, Neymar, illetve Nemanja Matic, a Benfica szerb középpályása maradt versenyben a 2013-as Puskás-díjért.

FIFA-Aranylabda - Messi, Ribéry és Ronaldo maradt versenyben

A címvédő argentin Lionel Messi (FC Barcelona), a francia Franck Ribéry (Bayern München), valamint a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid) maradt versenyben a FIFA-Aranylabdáért.

Rövidpályás úszó Eb - Elindult Herningbe a magyar válogatott

Hétfőn kora délután útra kelt a magyar úszóválogatott, amely Frankfurt érintésével jut el a dániai Herningbe, ahol csütörtöktől vasárnapig rendezik a rövidpályás Európa-bajnokságot.

Bajnokok Ligája - Kassai vezeti a Napoli-Arsenal rangadót

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Kassai Viktort jelölte ki a Bajnokok Ligája-záróforduló egyik rangadójának levezetésére: a magyar játékvezető szerdán, a csoportszakasz zárásakor a Napoli-Arsenal találkozón fújja majd a sípot.